SOL·LICITAR VALORACIÓ

SERVEIS DE DESENVOLUPAMENT I PROGRAMACIÓ

Develoop Software és una empresa de desenvolupament de programari que va néixer el 1997 amb la finalitat d’oferir serveis a les empreses en l’àmbit de les tecnologies de la informació. D’aleshores ençà, hem anat ampliant el camp d’acció i hem adquirit molta experiència gràcies a una gran varietat de projectes duts a terme amb èxit.

DESENVOLUPAMENT DE BOTIGUES ONLINE I E-COMMERCE

Les plataformes de comerç en línia han demostrat la seva importància en l’estreta relació de les marques amb els seus consumidors. L’adopció progressiva de les noves tecnologies, així com la confiança dels usuaris en la seguretat dels mètodes de pagament, han impulsat el creixement del comerç electrònic i les plataformes e-commerce.

Vegeu més

WEB CORPORATIVA

Els llocs web són, cada cop més, la principal referència d’interacció entre l’empresa i els seus clients. A Develoop, volem ajudar-vos a organitzar, gestionar i comunicar eficaçment la informació de la vostra empresa mitjançant la web corporativa.

Vegeu més

DESENVOLUPAMENT A MIDA

Develoop Software va iniciar la seva trajectòria el 1997 oferint solucions de tailoring software (programari a mida) a empreses i agències. El nostre core empresarial són les solucions a mida per a projectes exigents i empreses compromeses. Avui en dia, oferim una varietat de tecnologies que desglossem en tres tipologies: Entorn web, Entorn desktop o Solucions web service (serveis web).

Vegeu més

APLICACIONS MÃ’BILS

El dia a dia de moltes empreses s’està desplaçant del tradicional ordinador desktop a les noves possibilitats que ofereixen els multidispositius smartphone. El nostre objectiu amb els negocis que confien en el nostre desenvolupament a mida per a aplicacions mòbils és formar part de l’exclusiu catàleg d’apps que es mantenen instal·lades al telèfon mòbil dels seus usuaris.

Vegeu més

ERP

Un ERP empresarial (planificació de recursos empresarials — enterprise resource planning) és un programari de gestió que comprèn diferents mòduls i ofereix solucions dissenyades per donar suport a múltiples processos de negoci.

Vegeu més

ODOO

Amb més d’una dècada d’experiència en la implementació de software de gestió, Develoop Software s’ha integrat a la família d’Odoo com a Ready Partner oficial.

Vegeu més

MÀRQUETING ONLINE

La qualitat del desenvolupament web, de l’e-commerce (comerç electrònic) i de les aplicacions mòbils que realitzem a Develoop Software no tindrien sentit sense l’anàlisi prèvia i el posterior suport amb l’estratègia de màrqueting digital que exigeix el projecte. Per això, el nostre equip coordina amb els departaments interns del client les necessitats fonamentals d’aquesta estratègia i les implementa a l’estructura UX / UI del projecte digital.

Vegeu més

HOSTING

Develoop Software ofereix als seus clients una àmplia gamma de serveis de hosting o allotjament d’altes prestacions, adaptables als requeriments de qualsevol empresa, en servidors professionals compartits o dedicats.

Vegeu més

TRANSFORMACIÓ DIGITAL

La transformació digital ja no és una opció, sinó una realitat que els negocis i les empreses afronten cada dia. Fins i tot els sectors més tradicionals, encara que no ho hagin decidit conscientment, incorporen tecnologies digitals en algun dels seus processos, des de la compra de matèria primera, els pagaments, la comptabilitat, la logística, el màrqueting…

Vegeu més